Tuotteet hakusanalla munuaiset voivat olla (8)

B12-vitamiini

B12-vitamiini

Eri B12-vitamiinikvaliteetteja. Erityiset tiedot löydät verkkosivuiltamme. Kysymyksissä ja tiedusteluissa voit lähettää meille viestin.
RAVINTOLISÄT KAPSELEISSA

RAVINTOLISÄT KAPSELEISSA

Kapselimuotoiset ravintolisät tarjoavat käytännöllisen ja mukavan ratkaisun niille, jotka pyrkivät parantamaan terveyttään ja hyvinvointiaan. Nämä tuotteet on suunniteltu helposti nieltäväksi, taaten ravinteiden hallitun vapautumisen kehoon. Mahasuojatut ja kalvopäällysteiset kapselit varmistavat, että vaikuttavat aineet ovat suojassa mahalaukun happamalta ympäristöltä, parantaen imeytymistä ja kokonaisvaikuttavuutta.
Eteeristen Öljyjen Ikääntyminen

Eteeristen Öljyjen Ikääntyminen

Peroxydation ja sisä-molekyylireaktio Oliiviöljyt härskiintyvät ajan myötä. Härskiintyminen on kemiallinen muutos kasviöljyjen molekyylirakenteissa. Samat kemialliset mekanismit vaikuttavat myös eteerisiin öljyihin. Luonnollisesti liuenneen hapen läsnäolo öljyissä käynnistää nämä kemialliset reaktiot. Ne kiihtyvät valon, ilman, lämpötilan vaihteluiden tai erilaisten epäpuhtauksien läsnä ollessa. Tämän "vanhenemis"-mekanismin reaktiovaihe jakautuu kahteen vaiheeseen: peroksidaatioon ja sisä-molekyylireaktioihin (tai leviämisvaiheeseen). Tieteellisessä kirjallisuudessa kuvataan useita esimerkkejä peroksidaatiosta. Tässä on esimerkki linaloolista, jota on runsaasti eteerisissä öljyissä. (Esimerkki: laventeli, lavandin, linalool-timjami, ruusupuu, salvia sclarea jne.). Tässä kaaviossa linalool käy ensin läpi peroksidaation. Se tuottaa uuden yhdisteen: 7-dydroperoxy-3,7-dimetyyli-okta-1,5-dieeni-3-oli.
Prebiootit & entsyymit

Prebiootit & entsyymit

Prebiotics & Enzymes on ranskalainen ravintolisä. Se sisältää 4 entsyymiä ja 2 prebioottia, kamomillan ja hibiskuksen uutteita. Kliniikka tutkimus vahvistaa valitun kiwijauheen tehokkuuden hyvinvoinnissa ja ruoansulatusmukavuudessa. Tämä ravintolisä vähentää ruoansulatusongelmia, parantaa ruoansulatusta ja edistää suotuisan suoliston mikroflooran kehittymistä. Prebiotics & Enzymes on saatavilla liukenevana jauheena, jossa on luonnollinen omena-hibiskusmakua.
Entsyymi - LEIVONTAYNTSYMI, MAITOENTSYMI

Entsyymi - LEIVONTAYNTSYMI, MAITOENTSYMI

{"BACKENZYME":{"Lipaasit":"EC 3.1.1.3","Sellulaasit":"EC 3.2.1.4","Transglutaminaasi":"","Lipooxigenaasi":"","Amylaasit":"EC 3.2.1.1","Glukoosi Oksidaasi":"","Proteaasi":"EC 3.4.21.112"},"MILCHENZYME":{"Lipaasit":"EC 3.1.1.3","Laktaasi":"EC 3.2.1.23","Pepsiini":"EC 3.4.23.1","Kymosiini":"EC 3.4.23.4"}}
Ravintolisä

Ravintolisä

Tuotantosuunnittelu vaatimusten mukaan: GMP-IFS-BIO-HACCP Tabletit/Kapselit/Pehmeä geeli/Jauhe/Neste
D-vitamiini D3

D-vitamiini D3

Eri D3-vitamiinikvaliteetteja. Löydät eritelmät verkkosivuiltamme. Kysymyksissä ja tiedusteluissa voit lähettää meille viestin.
Oliiviöljyn Analyysi

Oliiviöljyn Analyysi

Pakolliset analyysit: Euroopan komission säädös säätelee oliiviöljyjen analyysejä: napsauta tästä Oliiviöljyn on noudatettava tiettyjä fysikaalis-kemiallisia parametreja, jotta se voidaan merkitä VIERGE EXTRA, VIERGE tai LAMPANTE (kulutukseen kelpaamaton EHT:ssä). Säädös 2568/91 11. heinäkuuta 1991, julkaistu Euroopan yhteisöjen virallisessa lehdessä, määrittelee kriteerit, joita on noudatettava (katso kaavio alla). LAHN-laboratorio tarjoaa tavallisia analyysejä oliiviöljyistä: happoindeksi, peroksidi-indeksi, UVK-mittaus (K270 – K232). Niin sanottu "lampante" öljy on kulutukseen kelpaamaton EHT:ssä. Ne on tarkoitettu öljylampuille, mistä johtuu nimitys "lampante". Analyysit K232 JA K270 Nämä fysikaalis-kemialliset mittaukset kertovat oliiviöljyjen hyvästä säilyvyydestä.